Galadreal

Brutal tünde

vasárnap, augusztus 31

Hát csak annyi, hogy igazából a bumeráng nem is jön vissza.

A sales adott két jegyet és tényleg azt hittem, hogy olyan lesz, mint a szigeten akik olyan nagyot ugrottak. De nem. Nem olyan volt.
Gy-vel nem hittünk a szemünknek. Elvileg az ausztrál bennszülöttek életéről szólt volna táncos formában az előadás, ám a négy főből álló ausztrál kar három rövidke ősi tánca (az emu, az angolna és a moszkító-elhessegető) után a színpadra pattant egy magyar néptánccsoport és a didjeridoo-muzsikára járni kezdték a csárdást. Egy kínai srác táncolta a szólót, de a legérdekesebb azért mégiscsak az volt, amikor egy idő után a sokadalom közé vegyült egy hastáncosnő és ő is rázni kezdte.
Elég sokan felálltak és hazamentek, de Gy. meg én végigültük.


A hétvégém Lajcsi, Kozmix, Baby Gaby, Edda és a Dub dub formáció muzsikájával folytatódott, ugyanis szombaton elkísértem Mc-t dokumentumfilmje forgatására, a Szuperbuli felvételére. Tökszuper volt és úgy csináltam, mintha én is a stáb tagja lennék fontoskodó arcot vágtam, legeltem a díszlet szőlőt és csodáltam Mc-t, hogy milyen ügyesen csinálja. Alig várom már a filmet!

Este L.-val találkoztam, meséltem neki hogy Lajcsi milyen vicces, a mikrofonjába mondják a szöveget, előtte egy hatalmas kivetítőn olvashatja és mégis minden mondatot elkúr. L., akinek volt alkalma egy hétvégét Lajcsi társaságában tölteni, azt mondta ne lepődjek meg, mert amúgy "csak fingik meg böfög, még az asztalnál is."

csütörtök, augusztus 28

Ha még nem láttátok, kattintsatok és borzadjatok.
Valóvilág Sziszi és Valóvilág Péter verekedését rögzítette valaki a Parádén.
A valóságsók csodálatos világa. Itt.

Sikeresnek tartod magad?
Igen.
Örülsz az életnek?
Igen.
Akkor mi a fasz bajod van, Hisztérika?

szerda, augusztus 27

Kiskanál gömbölyűségében meglátni magad
Csodálkozni kifacsart torz képeden
Nem érteni a körülvilágot és nem értve lenni benne.
’Hallgass meg.’
’Nem. Te hallgass meg.’

Nincs most szó.
Gombóctorok. Nem, nem pánkzenekar neve.
A kis gombóc ott lakik. Lent. Ha kitátom a szám
A tükör előtt, beszélgetni is tudunk.
’Szia Gombóc.
Meddig maradsz?’
’Jól megvagyok itt. Szeretek nálad. Szeretem a
Hisztérikus embereket.’

Önkívületi állapotban órákig bámultam egy cseppet,
Ami páracsíkot hagyott a csapon, hogy aztán felpillantva meglássam
A kovácskatis kidomborodó eret a nyakamon.
A csap nyaka. A vízcsepp. Az én nyakam. Az ér.
Nem nem nem soha nem nem nem.. Nem leszek a ...
Álmomban fejtetőre állított dunapartot látok. Ülök egy piros padon
Kezem rákulcsolódik a pad támlájára, erősen tartom, hátradőlök.
Egész testemmel. Megfeszítem. Nem fáj.
Jó.
De izgulok, ez egy új helyzet, fejembe tolul a vér, hogy aztán
Ott maradjon. Sokáig nézem.
Soha nem felejtem el.
N e m t u d u n k b e s z é l n i.
Mást formál az ajkunk.
Senki de senki nem hibás.
C s a k é n.

Szerintem az a szó vicces, hogy zokni, meg hogy kolbász, meg hogy golyóbis.

A pisilős lányok négyes toplistáján bazzeg én vagyok a király.
Van miért élni.

kedd, augusztus 26

Ma klotyót pucoltam, a kozmetikus szadizmusát élveztem és egy rövid értekezést írtam a féregvírusokról. Színes nap.

Megint egy olyan reggel, amitől egész nap kótyagos és majdnemsírok-os hangulat kerülget. Az az egy szerencse, hogy szeretem a sárgadinnyét. Gondolkozom, tehát vagyok. Gondolkozom, tehát van.



Tegnap eredményt hirdettem <3 ügyben, Basszuskulcs és G. lett az első helyezett, holtversenyben. Végül a legviccesebbet jutalmaztam. Basszuska szerint a <3 egy igen nagyon bonyolult fiziogeomatemetikai egyenletrendszer egyszerűsitett kivonata, amivel ki lehet számolni, hogy melyik az a szám ami nem lehet nagyobb 3-nal , de mindenkeppen nagyobb kell, hogy legyen -végtelennél. Viszont ez a szam (és itt a lényeg) EGY OLYAN TRANSZCENDENTÁLIS KONVERT SZORZAT MELY KÖBGYÖK REZISZTENCIÁJA ES TIZEDÉNEK OSZTALVÁNYA, es most figyelj!!!! ÖNMAGÁN KÍVÜL MINDEN MÁS SZÁMMAL EGYENLő...
Tegnap bevallotta, a matematikai fejtegetés fogalmaival nincs tisztában.

G. pedig a 'bambuszkalapos kínai úszószemüvegben' és az 'ülő nő hátulról (a 3 a popsija), akinek a felsôteste és a feje helyén egy háztető van' találatokkal érte el az első helyezést, amit nem tudtam átadni, mert nem vittem lóvét a Szkertbe, de legközelebb télleg fizetek!


A valódi megfejtésre, vagyis amire én gondoltam akkor lehet rájönni, ha az ember jobbra dönti a fejét (ahogy Nemtomka és aBarbi is helyesen kitalálta).
Nem más, mint egy SZÍV!! Valaki azt írta megtört szív. Lehet. De azért szív.

hétfő, augusztus 25

Gyertek ma 8-9-re a Szkertbe! MINDENKI!!
nincs apelláta.
<3!

vasárnap, augusztus 24

Pl. hétfő este a szódakertben <3 találkozó???

péntek, augusztus 22

Cz.-vel találkoztam ma. Bölcsibe, oviba és általánosba is együtt jártunk. Köztisztviselő lett, kicsit köztisztviselőnek is néz ki. Oviban beadta nekem, hogy ő a Karatézó Kobra című sorozatból a kobra, cserébe én elhitettem, hogy valójában Veszprémi Linda vagyok. Együtt jártunk gyerektornára, együtt dolgoztak az apukáink, elsőben együtt tettük be Henikét a szemetesbe, együtt gyűjtögettük a visszaváltásra váró piásüvegeket, a két nagyszemű szőke kislány, az MTK pályánál a koncertre váró rockerektől, együtt vettük életünk első cigijét, mentolos Pall Mall-t, együtt jártunk a lellei táborba, ahol összevesztünk a Gézán, aki végülis az enyém lett, vele csőröztem először, együtt hánytunk középiskolában az undorító alterbulikon, egymással beszéltük meg a fasziügyeket, együtt, együtt, együtt, együtt.


Ma öttől nyolcig ültünk a Szódakertben. Ma már nem csinálnám meg, hogy leszopom a liftben, mint gimiben. - mondta. Udvaroljon egy férfi. D. is (a barátja) két órát udvarolt mielőtt összejöttünk. Mondjuk most együtt aludtam a balcsin K.-val, és hidd el, semmi nem történt, adtam egy puszit a szájára, ahogy bárkinek, ahogy neked is adnék, ő meg megfogta a mellemet. De nem úúúgy, hanem csak mert ott volt egy mell - véletlenül az én mellem, de akárkié lehetett volna..

Annyira vicces volt.

Kár, hogy mennie kellett, mert most kicsit spiccesen egyedül ülök itthon.
Pedig nem jó péntek este egyedül otthon ülni.




Pedig ha akarom írhatok szagdogát, ha akarom írhatok PR cikket, ha akarom írhatok a férgegvírusról, ha akarom gondolkodhatom az életemen és hogy mi is történt velem az elmúlt 2-3 hónapban, ha akarom bezabálhatom az összes fagyit, ami a hűtőben van, ha akarom szervezhetek barátnős programot, ha akarom lemehetek a balcsira, ha akarom elrakodhatok a fehérneműs fiókomban, ha akarom elmehetek agresszívtornázni, ha akarom megihatom a beherovkámat, amit különleges alkalmakra őrizgetek, ha akarom megtervezhetem hogyan rendezném át a szobámat, ha már.
Ha akarom.

csütörtök, augusztus 21

L. azt mondja már akkor tudta, hogy valamelyik tünde nevét választom majd a blogomhoz, amikor még nem árultam el neki. Pedig nem is vagyok egy gyűrűkura ultrafan, de akkor ezek szerint tündeszerű igen..

K. haverom, aki ma megtudta, hogy írok blogot úgy döntött, rátalál anélkül, hogy tudná a címet. Vannak személyiségjegyek, amiről fel lehet Téged ismerni. - ezt közvetlenül azután mondta, amikor elmélyülten kapargattam egy gyanús foltot a táskámon és közben azt mondtam, hogy biztos valaki a buszon rálőtt egy fikát és az rászáradt.

Nem tudom, akkor ezt most félreértsem, vagy ne??


Amúgy ma két említésre méltó dolog is történt. Az egyik, hogy ezentúl néha külpolitikával is foglalkozom, nem csak afrodiziákumokkal; a másik, hogy kaptam egy romantikus levelet egy ismeretlentől.
Annak ellenére, hogy valószínűleg szívatás, azért jókedvem lett tőle.
Azt írja tünemény.
Az szép szó.

A köcsög féregvírus hagyján, hogy percenként húsz levéllel bombáz, de miért küldözget a társkeres.hu, villamrandi.hu, delfinbuvar.hu meg hasonló oldalakról??
Ráadásul most jött egy a malacka@tolna.net-ről.
Mit paráztat?

kedd, augusztus 19

Torok barátném már a fellegekben jár.
Jó utat!

Nem is majdnemkisöcsinek nézek ki, hanem Lolkának.


Annyira azért nem jó ám Lolkának kinézni.

Megintmegintmegint érkezett a <3-re találgatás:
  • egér perspektivikus felülnézete
  • a háromnál kisebb egész számok halmaza.

    Továbbra is fenntartom a szódakerti ramazurit az eredményhirdetésre!!! Világ bloggerei egyesüljetek!
    Kérem levélben az erőforrás szükségletek megtervezése, valamint felmérése érdekében a részvételi szándékot jelezni szíveskedjenek!!



    Ma:
    1. Agresszívtornáztam.
    2. A csapat nevezését intéztem.
    3. Rituálisan kasztráltattam magam, vagyis levágattam a hajam, úgyhogy majdnemkisöcsi fejem lett.

  • hétfő, augusztus 18

    ott árulom el a megfejtést!

    Most már jobb.
    Agresszívtornázás és egészségebéd után eldöntött cél az önépítő tréning.
    Bloggertársak: .,.,.,.,.,. köszönöm, hogy vagytok és odafigyeltek!!!

    Úgyhogy most már törődhetek a fontosabb dolgokkal, úgyismint



    tatattatatatatattataaaammmmmmmmm


    EREDMÉNYHIRDETÉS!!!!


    Újabb találgatás a <3 mibenlétét illetően:

  • egy kuksoló varangy, nagy gülü szemekkel
  • egy mókás breki-féle Big Bird, de csak a csőr és a szem van kiemelve a sematikus ábrában.


    Úgy döntöttem, minden kedves találgatót a hét végén szeretettel várom a Szódakertbe egy tetszőleges itókára!!!

  • Gyűlölöm magam.

    péntek, augusztus 15

    Az Olvastam, tudom stb. tényleg gyakran elhangzott a tegnapi blogger-tea(egyeseknek sör,unikum) délutánon, szóval L. a posztjában találóan megfogalmazta milyen lehet a realword-ben a bloggerélet.

    Mindenesetre a Szódahajó utasai, N. és G., M. és B., G., telefonon T.Sz., és én (L. mér nem jöttél??) nagyszerűen szórakoztunk egymással és egymáson. Annyira szeretem, ha ilyen vagy N.!!
    Azt a tologatós játékot meg akarom tanulni. A tologatós játéknak az a lényege, hogy ki jut beljebb, annak ellenére, hogy szó sincs semmiféle szexuális tartalomról.


    A verseny eddigi állásában még nem hirdetek eredményt, csupán megosztom Veletek azokat a <3 találgatásokat, amelyekre én nem gondoltam. Beérkezési sorrendben:

  • alap matekos műveltseggel azt mondanam: kisebb, mint 3.
  • genitalis fixaciójú blogolvasóként piramis-péniszre gyanakszom, a herék nagyszerűen kivehetőek a 3-as alakjából.
  • beugratós kérdés, nem is jelent semmit.
  • egy körte
  • feka csávó szája
  • compó
  • háromszögfelsőtestű lány meztelenül, felhúzott lábakkal a balcsiparton
  • orgazmator
  • ha smiley (vagy magyarosan emotikon), akkor ez egy bambuszkalapos kínai úszószemüvegben.
  • ülő nő hátulról (a 3 a popsija), akinek a felsôteste és a feje helyén egy háztető van
  • kétgombócos fagyi mézesostyatölcsérben
  • egy róka portréja, akinek a jobb füle be van dagadva.
  • ez semmi!!!
  • ez kérlek tisztelettel egy igen nagyon bonyolult fiziogeomatemetikai egyenletrendszer egyszerűsitett kivonata, amivel ki lehet szamolni, hogy melyik az a szám ami nem lehet nagyobb 3-nal , de mindenkeppen nagyobb kell, hogy legyen -végtelennél. Viszont ez a szam (és itt a lényeg) EGY OLYAN TRANSZCENDENTÁLIS KONVERT SZORZAT MELY KÖBGYÖK REZISZTENCIÁJA ES TIZEDÉNEK OSZTALVÁNYA, es most figyelj!!!! ÖNMAGÁN KÍVÜL MINDEN MÁS SZÁMMAL EGYENLŐ...
  • lehet segg
  • lehet mell
  • asszem mindenfele női sextárgyat felismerek benne...


    Ember legyen a talpán, aki dönteni tud melyik a legviccesebb. De még mindig epedve várom a lehetőségeket!

  • csütörtök, augusztus 14

    Azért még is csak jó olyan munkahelyen dolgozni, ahol nemcsak a sportrovatos kollégából, de már a hangszórókból is Máté Péter üvölt.

    Hihihihhahhahahahahahahahaha!!!!!
    Miután félórája röhögök a találgatásokon, úgy döntöttem nem a helyes megfejtést, hanem inkább a legviccesebbet jutalmazom.


    G. jó úton haladsz!!


    Lista később, de húzzatok bele, még lehet találgatni!!!

    szerda, augusztus 13

    Tudjátok mi ez?

    <3

    Aki kitalálja, ajándékot kap.

    Ma tizenharmadika van.
    A névnapom tizenharmadikán van.
    A szóbeli érettségin minden tantárgyból a tizenhármas tételt húztam.
    A mezem is tizenhármas.


    Szeretem a tizenharmadikát.
    Viszont ez a mondat a mai nap ismeretében jó nagy hazugság.

    Reggel összevesztem a taxisdiszpécserrel, vagyis ő veszett össze velem. Vagyis nem is volt összeveszés, csak rámbaszta a telefont, mert úgy ítélte meg, én nem mondtam, hogy háromnegyed 7, hanem azonnalra rendeltem. Pedig ez nem is igaz.

    Aztán meg az adásban sikerült annyira hülyeszemlélődőhozzánemértő csajként debütálnom, amit sohasohasoha nem akartam.

    Egyáltalán jó az, amit az életemmel kezdek? Vagy teljesen szar?
    És hogy tudom eldönteni, hogy mi a jó?
    És mikor?


    Ez a kép mindenkinek ajándék, aki szereti a narancsszínt.
    Engem megnyugtat.


    kedd, augusztus 12

    Úgy tűnik mégiscsak létezik a folytonosság és még sem igaz, hogy idegesítően hullámzó és emésztő változatosság az élet. Ez több dologból is látszik.

    1)Tegnap egy hónap után először újra voltam a Szódában és megint meggyőződtem róla milyen jó kis hely. Nem változott, Basszuskulcs is változatlanul fellelhető. Annyi történt, hogy már árulnak kiflit is.
    2) Nefritke újra él. Az nagyon jó, mert nagyon bírom.
    3) Tegnap este és ma sokat mosolyogtam. Megint.
    4) A folytonossághoz olykor kell az irányváltoztatás. Hogy hol ülsz, nem mindegy.

    Vagy már megint faszságokat beszélek?

    vasárnap, augusztus 10

    Napirendem:
  • ébredés negyed 9-kor.
  • ágybanfekvés, tv-zés fél11-fél3ig.
  • 3tól fél4ig fordítás az idő előtti ejakulációról.
  • fél4től fél8ig ágyban fekvés, buta sorozatok bámulása buta arckifejezéssel.


    További terveim a mai napra:
    8tól buta tv film megtekintése, közben elalvás.


    Csodás dolog a hétvége.



    A napokban volt a Gyilkos robotok című film a tv-ben. Ebben a filmben van az a jelenet, amitől eddigi életem során legjobban megijedtem. 5 éves lehettem, amikor megnéztük a szüleimmel moziban, s szólt előtte a nagyapám, hogy a végén feléled a hulla és vicsorog.
    Ennek ellenére iszonyatosan megijedtem. Annyira, hogy utána évekig azzal a vicsorgó hulla arccal álmodtam.
    Ez volt a visszatérő álmom, a Gyilkos robotokból a hulla.

    A múlt héten leadták és észrevettem, hogy a rémfilmem két főszereplője Thomas 'Magnum' Selleck és Kirstey 'Nicsakkibeszélmég' Alley.

    Azért ez nagy fricska a rettegésnek.

  • péntek, augusztus 8

    Mint narkolepsziás pénzszállítóőr, mint húsba vágó szilikonpánt, mint izzadó tenyér, mint légnyomástól szétrobbanó szemek, mint ruhába öltöztetett csimpánz, mint vérhólyag a lábon, mint rosszul kiszedett szemöldök, mint energiát termő fogcsikorgás, mint seggbe vágó tanga, mint mézesbödönbe zárt gyerekpók, mint papírszél vágta seb, mint, mint, mint, mint...


    Ma elaludtam a moziban. Elszundítottam a plázson, durmoltam a budapest rallin is.
    Miért nem tudom nyitva tartani a szememet?

    csütörtök, augusztus 7

    Gyűlölöm a pénzt.
    A nagyszobában ültünk a szüleimmel. Én abban a fotelben, amiben kiskoromban összegömbölyödve éppen elfértem fekve és rendszerint Apu nagypárnájával takaróztam. Most nem feküdtem, csak felhúztam a lábam és átkulcsomtam a karommal.

    A pénzről beszélgettünk. Hogy van-e vagy sem. Hogy lesz-e lakásom vagy sem.

    B. mesélte, az apukája a Deákon vett neki 18 millióért egy kis lakást. Azt mondta ciki, hogy a segge alá teszik ilyen fiatalon, pedig egy szalmaszálat sem tett keresztbe.


    Nekem egyelőre a gyerekszoba marad az otthonom.
    De nincs rossz kedvem.
    Nem is találom cikinek.
    Csak veszek még egy malacperselyt.

    szerda, augusztus 6

    Olyan szemekre vágyom, amelyek a belsőmbe látnak.
    Hogy megismerjem azt, aki belül van.
    Hogy előre ne kelljen nézni.


    Ki vagy Te?

    kedd, augusztus 5

    Tegnap éjjel hazafelé találkoztam a lakótelepen egy sündisznóval. Pont azon gondolkodtam, milyen jó lenne, ha valami nagyon jó dolog történne.
    Ez a sündisznó nagyon jó dolog volt.
    Nem félt és nem is méltatlankodott, amikor megsimítottam a hátát, csak akkor meregette jobban a tüskéit, amikor tenyerem az orrocskája felé tartott.
    Szeretem a kettősséget és a sündisznó is a duális fajok egyike.
    Tüske rejti a puha, selymes pocakot.
    Volt egy kölyöksündisznóm, Dani, itt lakott velem a panelban. A telekről hoztam haza, az anyukáját elütötte egy autó. Elvittem az állatkertbe, hogy megfelelő kezelést kapjon, de anyatej hiányában pár hét után elpusztult. Pedig lehet, hogy ilyen nagyra nőtt volna, mint akivel tegnap találkoztam.


    Sokáig guggoltam mellette, telitalpon, néztem, főleg az orrát, mert az külön életet élt.


    Beszélgetni is próbáltam, de intelligensebbnek bizonyult nálam.

    hétfő, augusztus 4

    Olyan város lakója akart lenni, ahol senkit nem ismer, ahol embriópózba görnyedve, csukott szemmel élhet, ahol bármit tehet, csak egy lesz a sok közül, ahol elvárások nélkül szerethet, következmények nélkül kurvaanyázhat, vattacukrot tömhet és sárgadinnyét.
    Gondolkodást nélkülözve.

    Beszélni is akart, magyarázni és érvelni, kiabálni és tisztázni, üvölteni, suttogni, meggyőzni és ellentmondani.

    Mosógépdoboz méretű fejfájását becsomagolni és az utcában lévő fejfájás raktárba szállítani.

    aaa a eeüée. e e ee.

    Nem merte.
    Félt.