Galadreal

Brutal tünde

hétfő, június 30

Na, jó nehogymá lefogyjon valaki egy olyan fogyókúrától, ahol tatárbifszteket kell zabálni esténként. na neeee...
B! ezt Te sem gondolhatod komolyan. léccccccccci.





LEGYETEK KÖVÉREK!

vasárnap, június 29

Szódakerti tanácsok szombat estére

Tolj be egy szenyát mielőtt elindulsz és amikor hazaértél.

Kérdezd meg van-e kávé, aszondják nincs.

Bombát ne igyál. Az szar.

Ha Basszuskulcs kerül szembe veled a csocsóasztalnál, ne csodálkozz, hogy kikapsz. Kurvára. Hat nullra.

Járd végig Gorennel a Szimplakertet, a Gozsdu-t, a Szódát, és mégegyszer és mégegyszer és mégegyszer és mégegyszer. az unikum finom. stílszerűen szódával. az negyvenforint.

Beszélgess egy különös pszichiáterrel.

Ülj le Nefritkével izgulj, hogy mi lesz és aztán legyél boldog, amikor sms-t ír.

Vedd észre, hogy a Szódakert klotyójának ajtaját szívalakú dombormű díszíti.

Mosolyogj, ha észrevetted.





Minden kisbaba úgy néz ki, mint Mr. Bean? A Szóda előtt elmentem D. barátnőmhöz, a családjukba érkezett (gólya, meg ilyesmi) párhetes kisbabát akartam csekkolni. Grimasz-téren bárkit leköröz. Indítani kéne valami fesztiválon. Van kisbabáknak ki tud torzabb fejet verseny?
Barack kutya is e család tagja, akit két éve márciusban hoztunk D-vel egy sintértelepről ötszázért. akkor pici volt és aranyos, aranysárga színű, rózsaszín foltos pocakkal. Aszonta a sintértelepi csávó, aki tuti, hogy intim viszonyban volt néhány kutyával, hogy golden retriver lesz belőle. Barack aztán nőtt, nőtt, de hamar kiderült, hogy csak hosszában. a lábai tacskólábak (peeeersze gooolden.) maradtak.

ezért mostanra úgy néz ki, mint egy kibaszott nagy zacskóstej. vagy májas hurka. vagy pilótakeksz. najó, pilótakeksz nem, csak még nem reggeliztem.

És akkor köszöntöttem Barackot. rámugrott, szájon csókolt és ledöntött a földre. Picit birkóztunk is.

A félreértések elkerülése végett, két sorral feljebb olvasható, hogy Barack nőnemű.
Az még hagyján, de kutya.
Végülis az is hagyján..



Képzeld a papa csak 108 kiló. 3 kilót fogyott.

Asszem ez legyen a legnagyobb bajunk. Mami.

szombat, június 28

Az időelbaszás nagyasszonya köszönt Titeket.

Mingyá vége a vizsgaidőszaGnak, de még meg kell írni pár dolgozatot, olyan tanaraknak, akiket ráadásul szeretek, sőt az egyikhez kollegiális viszony is fűz. így nem akarok szart írni. Az elmúlt héten, amikor nem dolgoztam, elvileg itthon írtam rendületlenül a dolgozatokat, de valójában most vettem észre, hogy szarsincs kész.

Pedig nem bírom a pöcsölést.

Aszondja vicces vagyok, úgy születtem. Aszondom legyünk őszinték, ne viseljünk álarcot. Aszondja legyen a szerda. Aszondom jó.

Legyen a szerda.

Oké, hogy reggel van, de ha ezt látom a tükörben, akkor az álom, vagy valóság??



csókol mindenkit: Csubilány

péntek, június 27

Az mostmár tuti, hogy a biznisz a zokniban van. Na persze nem azért, mert a zokni+szandi visszajött a divatba, hanem mert valós piaci szükségleteket vélek felfedezni.

Csinálok egy vállalkozást, ahol olyan csajok dolgoznak majd, mint a Szeretnének a hölgynek egy rózsát? cég alkalmazottai, csak az én cégem a nyári szabadtéri szórakozóhelyekre specializálja magát, finom meleg zoknikat árul a hidegebb estéken.

Én tegnap tuti hogy rendesen megfizettem volna a leggagyibb műszálast is. Veszek a kínain 150-ért egy párat, eladom ötszázért. tökfasza.

Az ötlet ezennel levédve.

ja és Galadriel.




igazi galád. az.

fáradt és álmos vagyok. tegnap Gy-vel Sark, Romazuri. Érdekes emberek az asztalunknál, csak jöttek, csak jöttek: Sz. a dj, K. a szétszívott antropológus, aki nem árulja el a terepmunkáját, mert csak akkor hajlik majd meg előtte a szakma, ha titokban tartja (ám Gy. elárulta, hogy ez már a harmadik ilyen nagyszabású terv, a legutóbbit, a zsigulisok szubkultúráját K. valami miatt elvetette), D. és a nememlékszemhogyhívják haverja, akiktől gyémántnyakéket kaptam, P. az ORTT egyik szervének sorosa és A. az idősödő roma kulturális munkás, aki megkérdezte tudom-e, hogy a roma kulturális munkás micsinál.

Aszondom persze. A roma kultúrát menedzseli.

És ő elcsodálkozott. Hogy tudom.

Azért ez szomorú.

éppen bele akartam verni az agyam a billentyűzetbe, amikor Szofika mentőangyalként mindent megoldott.


örök hála.

indulás tünde.