Galadreal

Brutal tünde

hétfő, november 5

van abban valami bizarr, vagy nem is bizarr, abszurd inkább, szürreális, mondanám, ha nem volna a kifejezés elcsépelt, hogy a harmincas évek óta nyitva álló berlini klub pincéjében ugrálok függőlegesen (ha nem ugrálnék, én volnék a szorosan egymáshoz tapadt tömegből az egyetlen, aki.), miközben az együttes egyik tagja egyenesen az üvegből fütyülős barackot tölt le a torkomon.

3 megjegyzés:

Időpont: 9:10 du. , Blogger gjuci írta...

A Kaffeburgerben csak függőlegesen lehet táncolni, már csak azért is, hogy a melletted táncoló csuromvizes nejloningű sráchoz véletlenül se érj hozzá. Legjobb hely, és olyan rég nem voltam már ott...

 
Időpont: 4:40 du. , Blogger galadreal írta...

ugye? amugy ugralas kozben telleg volt egy par pillanat (nem tobb, mert az ugralasra akartam koncentralni), amikor azon gondolkoztam, hogy kibaszott budosnek kene lennie, mert mindenki magasba tartja a kezet. de NEM VOLT BUDOS. ez a rejtely, de nagy.

 
Időpont: 6:40 du. , Blogger stelpaa írta...

ez szerintem is az. pont ezen a héten fejtegettem valakinek, hogy milyen furcsa, hogy a német tömegközlekedési eszközökön RENDSZERINT nincs büdös, a magyarokon meg RENDSZERINT van. és hogy ez miért lehet így. nem hiszem, hogy többet tisztálkodnánk.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal