Galadreal

Brutal tünde

péntek, augusztus 3

neked eddig nem barna volt a szemed? - kérdezte az imént az ebéd elekben a vad, és én feltártam neki a titkomat, hogy az utóbbi időben nemcsak a szemem színe változik a barna felől a zöld spektrumba, de a hajam is göndör lett. új csaj vagyok, harmincévente (plusz minusz kettő) megújulok, sose untok meg.

és persze így teljesüljön minden vágyam, hosszú évekig mondogattam a tükörképemnek, hogy elegem van a szögegyenesből, lecserélném a hullámosra, hát most tessék. újabb bizonyíték rá, hogy minden az akaraton múlik. aztán gyógyszertár - posta - zöldséges - fagyizó - ábécé tengelyen sétálgattunk, utóbbi stációban egy fiatalka izompólós hozzámlépett, a kezembe nyomott egy csokit (milky way ameo crispy rolls), majd azt mondta: azért adom, mert szép vagy.
finom csoki volt.

5 megjegyzés:

Időpont: 2:45 du. , Blogger vadjutka írta...

szemtanúk szerint galád annyira meglepődött, h elfelejtette bepakolni a szatyrába a vásároltakat, így egy kisebb tömegű élelmiszer halmozódott fel a pénztáros előtt.

 
Időpont: 2:48 du. , Blogger galadreal írta...

jovanna, lefagyott az oprendszerem bebi. es most az a kisebb meretu kukoricakonzerv egy-ket-kétszáz masodpercig annyira zavart?! :)

 
Időpont: 12:11 du. , Anonymous Névtelen írta...

télleg változik a szemed? meg hajad? nem hiszek neked. kontaktlencse és dauer. tuti.

 
Időpont: 1:29 du. , Blogger galadreal írta...

eskusz. gondolod, h dauer???? most telleg.

 
Időpont: 9:32 du. , Anonymous Névtelen írta...

akkor kreppeled.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal